Blogi avalehel

Soojust ülearugi.

June 29th, 2009

Villohakas

Rannas puhkajate ideaalpäevad on saabunud. Sisemaal teeb päevane kuumus liiga ja elutegevus kandub õhtusesse aega. Ja õhtud on mõnusad – soojad, valged. Öösel on kõige heledam just põhjataevas. Seda saab juhtuda meil vaid suvise pööripäeva paiku.

Kuna ma pole varane ärkaja kunagi olnud, välja arvatud paratamatud töölkäimise ajad ja laste koolisaatmine, siis ei oska ma varajasest tõusmisest lugu pidada. Viimased kaks tundi hommikust magamist alles ongi kõige kosutavam väljapuhkamise aeg. Vastasel korral tunnen end halvasti, nagu läbipekstu.

Niisiis pole palavaga võimalik õues või metsas suurt ette võtta. Kõik niitmised jäävad õhtusse. Küll aga sobib palav ilm tubasteks remonditöödeks. Homme tuleb elektrik.

Tegin eile hulganisti pilte ja täna panen siia ühe klõpsu villohakast. Toredate lillade nuppudega kõrge taim. Kasvab sissesõidutee ääres, kui põlluteelt jõe äärde pööran.

Jäta vastus