Blogi avalehel

17. juuni Ööviiul

June 17th, 2008

Paar kõuekärgatust ja sadu algas. Kui vihm mõneks ajaks vaiksemaks jäi, käisin metsas piilumas, kas kahelehine käokeel ehk rahvakeeli ööviiul on õied avanud. Poolenisti küll, aga juba õitseb.

Metsatööst ei tulnud midagi välja. Sõitsin saeveskisse, kus metsakuivad palgid juba mitu nädalat saagimise ootel seisid. Töömehed juba viipasid, et ollakse minu materjali saagimas. Homme pidi valmis saama. Pidasin läbirääkimisi transpordi saamise asjus ja anti lootust.

Post tõi Erametsakeskuse lepingud pärandkultuuriobjektide toetuse andmise kohta. Kirjutasin alla ja saatsin tagasi. Eks eelnevalt mainitud saematerjal lähebki keldri taastamiseks, mis on üks osa taotluses loetletud töödest. Kuidagi on kujunenud nii, et kui lõikan metsast puid, siis ringiga tuleb puit teisel kujul jälle samasse metsa tagasi. Just nagu varem kirjutatud lugu tammedest, kus vana puu alt korjatud tõrudest kasvatatud taimed uuesti sinna lähedusse maha said istutatud.

Jäta vastus