Blogi avalehel

Läheb krõbedaks.

November 28th, 2010

Meie kandil on vedanud, sest nii suurt lumesadu kui olevat põhjarannikul, siin pole veel olnud. Lumikate on 10-15 cm paksune ja teed sõidetavad. Kuigi ühe tuulise ilmaga keerutas põldude vahelisele teele ka tuisuvaalusid.

Kolmandat päeva on ilus ilm. Täna tekkis puudele-põõsastele härmatis ja päikeses sädelesid lumekristallid. Päeval püsis -10 juures, aga õhtul näitas kraadiklaas juba -18.

Sõidan metsa poole ja kirun konarlikuks külmunud teed. Kus nüüd need rekkad siis on? Mõned puiduvirnad on sealt veel ära vedada ja külmaga saaks vanad jäljed suurte masinatega ilusti tasaseks. Kõik käib vastupidi – veetakse märjal ajal ja külmunud maaga on vaikus…

Tööd praegu ei tee, käin lindudele toitu panemas ja passin, millal metsaveotraktor järjega minu metsa jõuab. Nüüd tuleb küll pöidlad pihus hoida, et saaks külmal ajal veod tehtud.

Jäta vastus