Blogi avalehel

Neljapäeval Maalehega.

June 16th, 2011

Olin kutsutud linna Maalehe simmanile ja seal ka käisin. Oli palju toredaid inimesi ning maa- ja merelähedane loodus vabaõhumuuseumis. Sai seal näha nii ammuseid teretuttavaid kui ajalehest tuntud nägusid, mõnd riigikogulast ja eurosaadikut, ministreid ja eelmist presidenti koos prouaga. Oli mõnus ilm, rõõmus meeleolu ja muusika. Lõpuks sai isegi hobuvankriga sõit muuseumi teedel ära proovitud.

Kui tagasi koduküla põldude ja metsade vahele jõudsin, tervitas mind imelise suveõhtu vaatemäng. Vihmast märg soe muld hingas. Seisatasin ja vaatasin üle välja oma sünnitalu poole. Päike vajus järjest madalamale ja maa kohale kerkis juuniõhtune udu. See oli ilus lõpetus Maalehe neljapäevale.

Üks vastus “Neljapäeval Maalehega.”

  1. Tiiu:

    See foto on peaaauhinda väärt!

Jäta vastus