Blogi avalehel

Õied nagu tiivulised inglid

June 27th, 2015

Eestimaa suvine loodus on nii rikas ja kaunis, et paneb heldima. Loodus püüab kõigest väest muuta meid paremaks, hoolivamaks, hellemaks. Kas oskame märgata, kas suudame veel unistada?
vööthuul
Mida tunned, kui kummardud vastu maad, et vaadata otsa ingli tiibadena välja sirutatud habrastele õitele. Tunned ingli puudutust põsel, on ju? Veel miski puudutab ka su hinge ja hellustunne poeb südamesse.

See ehk ongi kodumaa-armastus, meie ainsa ja väikese maa alleshoidmise soov. Unistus maast, kus õisi täis suvisel heinamaal lippavad ringi heledapäised patsidega tüdrukud, valged lendlevad kleidid üll. Just nagu inglid, puhtad nagu kodumaised orhideed, õrnad nagu jaaniaja vööthuul-sõrmkäpa õied.

Üks vastus “Õied nagu tiivulised inglid”

  1. HELI:

    Armas metsa Leili!
    Aitäh nende kaunita kirjutiste eest! Minuski peitub paras annus looduslast. Kahjuks puudub anne oma tundeid sõnadesse seada. Seda enam naudin teie omi. Jätkuvat soovi meie, lugejatega oma tähelepanekuid jagada!
    Suvised tervitused Mahtra raba äärest!

Jäta vastus