Blogi avalehel

Sindi Gümnaasiumi Comenius-projekti meeskond sõidab Larinosse

May 14th, 2010
sindi-gumnaasiumi-embleem4

Sindi Gümnaasiumi visuaal kujutab vahtralehte

Sigrid Jamnes annab teada, et 18.-30. mail sõidab Sindi Gümnaasiumi Comenius-projekti meeskond Itaaliasse, Larino linna. Tegemist on nii kahe kooli muusikalise projektiga „Inimese ja looduse suhe muusikas, kujutavas kunstis ja kirjanduslikes traditsioonides“ kui ka linnadevahelise kohtumisega Sindi-Larino. Kohtumise ettevalmistusi alustati 2009 aasta novembris. Projekti muusikaline kava kantakse ette esmaspäeval, 17. mail kell 11.15 kooli aulas.

Larinos toimub vastuvõtt raekojas, ajaloolise keskuse tutvustamine, kaks ühiskontserti, kus kumbki riik tutvustab oma kultuuri, muusikat, riiki. Projektimeeskond koosneb 14-st õpilasest vanuses 14-18. Kontserdi kava valmis koostöös Sindi Muusikakooliga, kaasa tuleb kaks pilliõpetajat: Kristi Rulli ja Üllar Kallau. Sindi Gümnaasiumist on projektiga seotud käsitöö ja kunstiõpetaja Maia Agar, kelle eestvedamisel valmivad stiliseeritud rahvariided, muusikaõpetaja Tõiv Tiits, kes õpetas selgeks laulud, inglise keele õpetaja Silva Sikk, kes õpilasi keeleliselt abistas ja kontserdi ajal tehniliselt abiks on,projektijuht Sigrid Jamnes, kes tegeles korraldusliku poolega ja seadis liikumise. Meiega sõidab kaasa Sindi linnapea, et arutada koostöö võimalusi kahe linna vahel. Suure tänu võlgneme Sindi Memmedele, kes aitasid valmistada rahvuslikud vööd riietele.

2 vastus “Sindi Gümnaasiumi Comenius-projekti meeskond sõidab Larinosse”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Sindi Gümnaasiumis esitati kontsertkava, millega minnakse Itaaliasse:

    [...] Sindi Gümnaasiumi Comenius-projekti meeskond sõidab Larinosse [...]

  2. Pärnumaa » Blog Archive » Sindi Gümnaasium pakub külalislahkust oma Larino sõpradele:

    [...] Sindi Gümnaasiumi Comenius-projekti meeskond sõidab Larinosse [...]

Jäta vastus