Blogi avalehel

Vastus Sirje ja teiste lugejate küsimusele

May 14th, 2009

toostuse-tn-parkla-002Seoses Sindi lasteaia remondiga on mitmed lugejad esitanud küsimuse Tööstuse tänava äärse autode parkimisvõimaluse kohta. Täna vastas sellele pärimisele Sindi Linnavalitsuse ehitusinsener Vallo Vaargas, et käesoleva projekti eelarve ei sisalda kulutusi töödele väljaspool lasteaia piiret. Järgmisele aastale on planeeritud ehitada Tööstuse tänavale uus vee- ja kanalisatsioonitrass. Euroopa Ühtekuuluvusfondi rahadega remonditakse nii tänav kui ka praegune elanike seas pahameelt tekitav parkla.

4 vastus “Vastus Sirje ja teiste lugejate küsimusele”

 1. SIRJE:

  Liiklust saab ikka paremini korraldada-kiiruspiirang on ilmselt vajalik.

 2. SIRJE:

  Tagantjärele tänu vastuse eest.

 3. Sirli:

  Sinid Lasteaia Tööstuse tänava poolne külg, kus parkla on, on ju õueala (vastavad liiklusmärgid on nii Pärnu mnt poolses osas kui ka Paide mnt pool), aga kahjuks on kurb fakt see, et mitmed autojuhid ei pea neid liiklusmärke miskiks.

 4. Pärnumaa » Blog Archive » Sindi Lasteaed enne ja pärast remonti:

  [...] Vastus Sirje ja teiste lugejate küsimusele [...]

Jäta vastus