Blogi avalehel

Pärnu Keskuses esinevad Pärnu Muusikakooli rütmimuusikud

May 28th, 2010

parnu-keskuse-visuaal3

Laupäeval, 29. mail kell 12 esinevad Pärnu Keskuse teisel korrusel Pärnu Muusikakooli rütmimuusikaosakonna õpilased, kes lõpetavad keskuses sügisel alanud ja läbi talve-kevade väldanud kontsertsarja „Muusikalised pärastlõunad Pärnu Keskuses“.sindi-muusikakool-parnu-keskuses-2Lavale astub eri koosseisudes ligi paarkümmend noort, solistideks pop-jazzlaulu eriala õpilased Karmen Kaljula, Sandra Nahkur, Lisann Aljaste ja Kaari Kiipus. Kuulda saab nii džässistandardeid, popmuusikat kui ka Eesti autorite huvitavaid lugusid. Üles astuvate bändide juhendajateks on rütmimuusikaosakonna õpetajad Marge Lumisalu ja Indrek Palu. Kontsert on kuulajatele tasuta.

Igalaupäevased kontserdid on Pärnu Keskuses väldanud alates eelmise aasta oktoobrikuust. Projektis osalesid ja esitasid kontserte veel Sindi Muusikakooli, Pärnu Kunstide Maja ning Jana Trink Erakooli õpilased.

Jäta vastus