Blogi avalehel

Sindi väljanägemine paraneb mitmel pool

May 31st, 2010
uuenenud-parkla-konsumi-ees

Uuenenud parkla Konsumi ees

Sindis on võtnud uue ilusa väljanägemise rekonstrueeritava kaupluse Konsum esine, mis möödunud nädalal sai värske asfaltkatte. Autoparkla on valgelt joonitud. Paigaldatud äärekivid, kõnniteekivid ja kaasaegsed valgustused muudavad ümbruse ligitõmbavalt kutsuvaks, sest ka värviline kauplusehoone fassaad ning juurde ehitatud suur klaaspind on teinud kogu ostukeskuse täiesti teiseks. Ühtlasi asfalteeriti ka osa kõrval asuvast turu alast. Sindi linnaga sõlmitud kokkuleppe alusel kandis parkla korda tegemise kulud Vändra Tarbijate Ühistu, kes on ka Konsumi omanik.

Sindis on teisigi pisemaid tegemisi käsil, mis vaatamata suhteliselt väikesele tööde mahule on eriti Viira elanikele väga olulised. Linna napi rahakoti puhul vajab muidugi iga väike töö tõsist kaalumist ja seega tuleb kodanikel olla mitmekordselt tänulik ka pisku eest.

ehitamisel-tammeoja-peatuse-ootepaviljon

Ehitamisel olev Tammeoja bussipeatuse ootepaviljon on eripärase kujuga

„Hiljaaegu maha põlenud Tammeoja bussiootepaviljoni asemele tuleb uus ja huvitav katusealune ning ühistranspordi kasutajad Viira peatusest ei pea varsti enam sopalompidest bussi astuma,“ annab Sindi linnapea Anu Vassvik teada maikuu Sindi Sõnumid ajalehe veerul. Viiral elav Sindi Linnavolikogu liige Liia Oras teab rääkida, et Tammeoja ootepaviljoni on mitmeid kordi varemgi püütud põletada, aga alati on õigel ajal jaole jõutud. Seekordne põleng oligi võibolla mõneti õigeaegne, sest niigi oli lagunenud ja läbi mädanenud konstruktsiooniga ehitis plaanis uuega asendada. Siiski teevad sagedased süütamise juhud muret, sest kurikael ei hooli uuest ega vanast.

liia-oras-muretseb-viira-peatuse-parast-mis-suure-veega-takistab-kuiva-jalaga-bussile-astumist

Lia Oras muretseb Viira peatuse pärast, mis suure veega takistab kuiva jalaga bussile astumist

„Võibolla rohkem kui bussipeatuse katusealune, on väga tähtis kuiva jalaga bussile pääsemine,“ leiab Oras, kes on mitmeid aastaid rääkinud sellest, et Viira peatuse madal koht täitub vihmastel ilmadel parajalt suure lombiga. Aegajalt täiteks veetud killustik aga vajub kuhugile põhjatusse sügavikku. Olemasolevast sadevee restist ei olevat abi. Sellepärast võivad nüüd Viira elanikud rahul olla, et linnapea on andnud lubaduse peatselt ka selle peatuse inimestele mugavamaks muuta. Kuuldavasti soovitakse Viira peatusesse ehitada platvorm nagu see on olemas mitmetes teistes peatustes. Tegemise umbkaudne eelarveline maksumus on ca 10 tuhat krooni.

Üks vastus “Sindi väljanägemine paraneb mitmel pool”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Sindis avas uksed supermarket:

    [...] [...]

Jäta vastus