Blogi avalehel

Galerii: Lipu päeva tähistamine Pärnus

June 5th, 2009

125-lipu-jagamine2abilinnapea-simmo-saar-raagib-luhidalt3ave-rallmann-jagab-kolmevarvilisi-lindikesi2dramatiseeringus-osalenud2elisabethi-koguduse-eliise-koor1essee-kirjutaja-karmel-raadik-paremal2essee-kirjutaja-sven-anderson1helmut-aasamaae-kogus-olev-ajalooline-lipp1kaamera-muudab-tosiseks1kaitseliitlased-on-alati-kohal-olnud1kirikulised-lipu-jumalateenistusel1kolmandal-aastal-onnestus-kalessis-soita1koige-vapramad-kaasaelajad1koik-on-onnelikud1kaepigistus-tubliduse-eest1lipud-tuules-ja-vihmas1lopulaulmine2naeratus-vinges-tuules1parnu-noorte-puhkpilliorkester2reserv1ruutliplatsil1sindi-gumnaasium-toi-sakslased-lipu-paevale1tema-kohta-oeldi-vaga-tubli1trepist-ules-auhinna-jarele1tubli1tunne-kelam-onnitleb-esseekonkursil-osalenut1tunnustus-noorimale1tunnustus-opetajale1tonu-simson-paremal-on-parnu-lipu-paevade-motte-algataja1ulvo-nael-ja-mari-suurvali-korraldustoimkonnast1vihm-sundis-pidulised-kuursaali1vihma-trotsiv-publik1onnelik-lipuhoidja1onnitlus-esseekonkursil-osalenule1opetaja-enn-auksmanni-palve1meeste-laulukoor

Lisaks käesolevale pildigaleriile ilmub loodetavasti peatselt ka lühiülevaade kirjalikul kujul Pärnus, Põlvas ja Otepääl toimunust. Fotod saavad avaldatud ka viimati nimetatud linnadest.

Üks vastus “Galerii: Lipu päeva tähistamine Pärnus”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Eesti lipp on triipkood meist enestest:

    [...] Galerii: Lipu päeva tähistamine Pärnus [...]

Jäta vastus