Blogi avalehel

Kas talv on saabunud?

November 25th, 2010

lumekoristus-ruutli-tanavallumekoristus-ruutli-tanaval3

Täna päeval peale kella kahte Rüütli tänaval tõstis suure kopaga lumelaadur viimaseid sületäisi lund kallurile. Igal pool nii puhas linn ei olnud. Võimalik, et lähipäevad toovad lund veel juurdegi ja vähemalt jõulude eelne esimene adventpüha saab olema kaunilt valge.

lumekoristus-ruutli-tanaval2

Mõõdukas kiht lund ja miinuskraadid võimaldavad nädalavahetusel juba suusatada ja kelgutada, mida tuleks kohe ka ära kasutada, sest ilmaennustus tõotab järgmisel nädalal märksa külmemaid päevi. Pühapäev peaks ilmateenistuse arvates püsima veel -5 ja -7 kraadi vahemikus. Seega ei peaks nii jahe olema, et inimesed jätaksid külmakartuses Pärnus või Sindis adventpüha pidulikele sündmustele minemata.

Üks vastus “Kas talv on saabunud?”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Oleg Pulst: Ilmataadile on mõttetu selgitada, et eelarvekärped piiravad täiendava lume maha puistamise normi määra:

    [...] Kas talv on saabunud? [...]

Jäta vastus