Blogi avalehel

Fotoreportaaž klaveri saabumisest

March 15th, 2011

Koos käibega kujunes selle klaveri lõplikuks soodushinnaks 210 000 krooni. Estonia Klaverivabrik toetas ostu 60 000 krooniga.

Tiina Vihul puudutab õrnalt klaveri pinda

„Sindi linna jaoks on tegemist ajaloolise sündmusega,“ ütles Sindi Muusikakooli direktori kohusetäitja Mall Türk, kui täna kell 16.15 vuras AVA-Ekspress OÜ kolimisteenuste kirjadega furgoonauto muusikakooli ukse ette ja neli tugevat meest uhiuue Estonia stuudioklaveri kanderihmade abil saali toimetasid. Oskuslike töövõtetega kinnitasid töömehed klaverile jalad alla ja pöörasid ettevaatlikult kauni välimuse ning kõlaga pilli põrandale oma kohale.

*

Paarkümmend minutit hiljem pärast töömeeste lahkumist tundus klaveriõpetaja Tiina Vihulile ikka veel uskumatuna, et kakskümmend aastat kestnud unistuste saaga on astunud üle tegelikkuse läve. „Järeleandmatu jonn on andnud tulemuse,“ ütles Tiina Vihul napisõnaliselt, kuid nende sõnade taga võib aimata lakkamatuid pingutusi, mis tähendas pikki ja kannatlikke selgitusi ning põhjendusi, et veenda otsustajaid sellise väärtusliku muusikainstrumendi vajalikkuses.

Samal teemal:

Estonia Klaverivabrik valmistab Sindi Muusikakoolile klaveri

Üks vastus “Fotoreportaaž klaveri saabumisest”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Uus „Estonia“ klaver sai Sindis pidulikult vastuvõetud:

    [...] Fotoreportaaž klaveri saabumisest [...]

Jäta vastus