Blogi avalehel

Ants Jaansoo on Sindi aastainimene 2008

February 24th, 2009
aasta-inimene-2008-023
Linnapea Mati Mettus aukirja üle andmas Ants Jaansoole.

Vaevalt oskas Ants Jaansoo 1968. vana-aasta viimastel päevadel mõelda, et kolimine uude suurelamusse teeb temast 40 aastat hiljem Sindi linna aastainimese. Kuid just nii see juhtus ja üldsegi mitte juhuslikult.

Kooli tänavale kerkinud suur paneelelamu oli tolleaegses Sindis üks esimesi. Aastakümned oli maja muutnud välisilmelt näotuks ja kõikjalt lagunevaks. Mõne aasta eest võttis korteri ühistu esimees Ants Jaansoo maja tõsiselt käsile ja nüüd näib 55 korteriga elamu täiesti uuena. Lisaks välissoojustusele on välja vahetatud katus, trepikoja aknad ja uksed, uuendatud elektriseadmistik ja tehtud mitmeid muid vajalikke töid, et hoone kasutusiga pikendada. Nüüd on Kooli 7 elamu Sindis esimene taoliselt renoveeritud hoone. Loomulikult pole tulemus saavutatud kergelt. Iga ettevõtmine on nõudnud vaeva ja järjekindlust.

Sindis on saanud tavaks anda aastainimese tiitel pidulikult üle vabariigi aastapäeva eelõhtul. Sedakorda kuulus kogu lugupidamine Ants Jaansoole, kellele linnapea austava tiitli üle andis.

aasta-inimene-2008-028

aasta-inimene-2008-0301

aasta-inimene-2008-0321

Jäta vastus