Blogi avalehel

Metskits vajab abi

April 1st, 2012

Metsast jalga lasknud metskits tapsib Sindi endise postimaja katusel

Täna hommikul valgeks minemise ajal märkasid üksikud varajased liikujad Sindi linnas uskumatult iseäralikku vaatepilti. 14. märtsist saadik suletud postimaja katusel kõndis metskits, kes nähtavasti oli isegi mõistnud oma kimbatust ega osanud enam kuidagi alla tulla. Kuidas ta sinna üldse sattus on samuti mõistatus? Küll teadsid linnakodanikud Andrus Harakas ja Lembit Lõhnavesi öelda, et hommikul kella kuue paiku olevat üks väike koer kitsetalle jooksutanud. Viimane olevat siia sinna kutsika eest põigelnud kuni oli meeste silmist kadunud. Mehed ise istusid postkontori trepil ja pruukisid hundijala vett, et jahe õhk nahavahele ei poeks. Millal talleke nende peakohal tapsima hakkas, seda nad öelda ei osanud. Imestasid küll väga, mida tonti koer nende nina all koonut ülespidi hoides klähvib ja seejärel jälle tuhat nelja ümber maja jooksma punus. Mehed ise astusid trepilt maha pärast seda kui möödujad tänava serval peatusid ja kätega vehkides üles vaatama hakkasid. Harakas ja Lõhnavesi, kes pidanuks sündmustiku käigu kohta kõige paremini selgust tuua suutma, kinnitasid vaid kui üks mees, et nemad pole kitse küll katusele aidanud ja seepärast ei kavatse ka talle appi minna. Kuuldavasti olevat inimesed päästeametile väljakutse teinud, aga sealt vastatud, et Pärnu komando teise linna tolle asja pärast kindlasti sõitma ei hakka. Seega tuleb inimestel kohapeal ise mingi nõu leida.

3 vastus “Metskits vajab abi”

  1. eneli:

    Jäin ikka uskuma küll, nii hale hakkas ja siis meenus, et 1.aprill….

  2. mälöö:

    kui sellist asja teha peaks photpshopi level veits parem olema (:

  3. Andraš:

    Täitsa geniaalne jutt!

Jäta vastus