Blogi avalehel

Pärnumaal abistati soojamüüri kinni jäänud taksikoera

May 7th, 2013

Taksi. Foto erakogust, ei ole seotud konkreetse juhtumiga

Lääne päästekeskuse pressiesindaja teatel sai häirekeskus täna hommikul kell kuus teate, et Tõstamaa vallas Manija külas ajas taksikoer hilisel õhtupoolikul toas kassi taga, kass hüppas kaminasse ja koer kohe talle järgi. Seejärel jäi koer soojamüüri kinni ja ei saanud omal jõul enam välja. Helistaja teatel oli küttekehast kuulda koera haukumist. Päästjad sõitsid saarele, tegid koera asukoha soojamüüris kindlaks ning eemaldasid kamina lisaõhuvõtuavast nii palju kive, et taks õnnelikult kätte saada. Esialgsetel andmetel sai sündmus alguse taksikoera ja kassi liigsest mängutuhinast.

Samal teemal:

Pärnumaal kukkus veis veega täidetud kaevu

Jäta vastus