Blogi avalehel

Täna avati Sindis Eesti moodsaim trükikoda

November 12th, 2009

trukikoda-pajopajo-trukikojas

Fotodel: Uus Pajo trükikojahoone ja vaade tootmissaali

Tänasega on lõpetatud AS Pajo trükikoja ületoomine Pärnust Sindi linna. Peale tööpäeva lõppu toimus pidulik trükikoja avamine kutsutud külaliste osavõtul. 38 miljonit krooni maksnud trükikoja uuendus on muutnud tipptasemel trükitehnika kasutuselevõtmisega toodangu kvaliteeti väga olulisel määral. Tegemist on Euroopa trükitööstuse parima näitega.
Sindis hakatakse trükkima reklaame, ravimi ja toiduainete kartongpakendeid. Loomulikult jätkatakse ajalehe Sindi Sõnumid ja muu perioodika trükkimist. Kataloogid, ajakirjad ja raamtatud saavad nüüd köidetud märksa vastupidavamatena.

„Praegu on tööle võetud 4 uut töötajat, neist 2 Sindist. Üldse on esitatud 120 sooviavaldust, mis ületab esialgse tegeliku vajaduse enam kui kümmne kordselt,” soovis AS Pajo juhatuse liige Urmas Savi selgitada tööjõuga seonduvaid küsimusi ja lisas, et kõigile sooviavaldustele on vastatud. Hetkel tahetakse uue kaadri juurdevõtmisega olla ettevaatlik ja jälgida turul toimuvaid liikumisi. Siiski on praeguste võimaluste juures arvestatud veel kuni 6 töötajaga.

Pikem ülevaade tänasest avamispeost ja pildigalerii jõuab lugejateni hommse päeva jooksul.

Vaata samuti:

Urmas Savi: Pajo AS investeerib trükitööstuse laiendamisesse 2,5 miljonit eurot

Üks vastus “Täna avati Sindis Eesti moodsaim trükikoda”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Riigikogu aseesimees Keit Pentus külastab AS Pajo:

    [...] Täna avati Sindis Eesti moodsaim trükikoda [...]

Jäta vastus