Blogi avalehel

Lipu selts tänas koostööpartnereid

June 19th, 2014

Täna õhtul austas Eesti Lipu Selts hotell Pärnu restoranis Embecke neid isetegevuslasi, koori- ja tantsujuhte, kelle töö tulemusel õnnestus sinimustvalge lipu 130. sünnipäeva kontsert Ranna kõlakojas vaimustavalt hästi.

Ühispildil Rein Laos, Priit Kask, Mari Suurväli, Kardo Ojassalu, Ege Kukk, Trivimi Velliste, Rein Vendla, Kristel Reinsalu, Ester Murrand

Trivimi Velliste nimetab Rein Laose erilist pühendumist vahetekstide valikul

Lipu seltsi esimees Trivimi Velliste ütles, et vastuvõtuks valitud koht polnud juhuslik leid. Veel kuuekümnendate alguses püsisid hotell Pärnu asukohas kunagise Endla teatri seinad ja paraadukse kohal rõdu, kus kuulutati esmakordselt välja Eesti Vabariik. Seega toimus Eesti lipule head tegevate inimeste vastuvõtt sümboolselt Eesti riigi sünnihällis.

Rein Vendla ja Kristel Reinsalu

Lipu seltsil on aastatega kujunenud välja viis, kuidas tänada ja tunnustada inimesi panuse eest lipukultuuri väärtustamisesse. Tänamise moodus on küll alati veidi erinev, aga selle sisu jäänud samaks.

Ester Murrand loob kogunemise ajal klaverimänguga meeleolu

Täna oli kutsutuid 12. Paraku on väga tegusate inimestega alati see lugu, et mitmete muude kohustuste tõttu ei saa kohusetundlikud inimesed igal sündmusel osaleda. Olgu seepärast veelkord nimetatud tosin nime, kes väärivad erakordset tänu väga mitmel põhjusel: Kristel Reinsalu, Grete Tammalu, Ester Murrand, Kalli Rõõmusaare, Maire Krinal, Tiia Soomre, Rein Laos, Rein Vendla, Ege Kukk, Malle Ormilaan, Kardo Ojassalu, Priit Kask.

Sinimustvalgetes värvides tort

 

 

 

Jäta vastus