Blogi avalehel

Heli Künnapas on Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna esimees

March 22nd, 2015

Uudist on täiendatud Vabaerakonna Pärnumaa piirkonna pressisõnumiga

Pärnumaa Vabaerakonna piirkond valis 22. märtsil endale uue viieliikmelise juhatuse. Juhatuse esimeheks valiti Heli Künnapas ja aseesimeheks Jaanus Ojangu. Mõlemad kandideerisid ka Riigikogusse, aga Pärnumaalt Vabaerakonna nimekirjas kandideerinud sedakorda Toompeale ei pääsenud.

Heli Künnapas. Foto autor Sigrid Absalon

„Ühiselt analüüsiti valimistulemusi. Kui üldiselt võib erakond Riigikogu valimistel saadud häälte arvuga rahule jääda, siis Pärnumaal nii hästi ei läinud. Jaanus Ojangu hinnangul võiksime endale hindeks anda nelja kahe miinusega. Samas olid teatavasti vastastel Pärnumaal tugevad kandidaadid, nii et konkurents oligi kõva,“ öeldakse pressiteates.

Üldkoosolekul valitud uude viieliikmelisse juhatusse kuuluvad Igor Jakobson, Heli Künnapas, Jaanus Ojangu, Rein Prins ja Enn Rähn. Juhatus valis enda seast uueks esimeheks Heli Künnapase ja aseesimeheks Jaanus Ojangu.

„Vabaerakonna jõudmine Riigikogusse oli kõigi liikmete jaoks ülioluline saavutus. See aga tähendab, et nüüd algab senisest veelgi olulisem töö. Uue juhatuse esmasteks ülesanneteks on tegevuskava paikapanek, liikmeskonna kasvatamine ning loomulikult valmistumine 2017. aasta kohaliku omavalitsuse valimisteks. Liikmete informeerimine ja kursisolek on Vabaerakonnas algusest saadik väga oluline olnud, nii planeeritakse vähemalt algul Pärnumaal piirkonna avatud koosolekuid pidada kord kuus, kuna ühiselt tuleb palju olulisi teemasid läbi arutada. Järgmine avatud koosolek toimub 19.aprillil kell 15 restoranis Pizza Hunt (Supeluse tn 3). Kaasa rääkima on väga oodatud kõik, kes Vabaerakonna poliitikast huvitatud ja soovivad selles nii kohalikul kui riiklikul tasandil kaasa rääkida,“ selgitatakse peamist.

Samal teemal:

Erakonda vahetanud Heli Künnapas näeb Vabaerakonnas valdavalt kunagisi isamaaliitlasi

Jäta vastus