Blogi avalehel

Anu Vassvik teatab head uudist

February 25th, 2010

a-vassvik2

Sindi linnapea Anu Vassvik kirjutab Sindi Sõnumite veebruari numbris: „Hea on siinkohal mainida, et üldiste palgakärbete juures jäid puutumata kooliõpetajad ja väikese sissetulekuga töötajad.”

Täna hommikul polnud meeldiv uudis veel Sindi Gümnaasiumi direktorini jõudnud. Ain Keerupi kasutada olevate andmete põhjal väheneb õpetajate palgafond 7%. Loodetavasti jõuab rõõmustav uudis peatselt ka ametliku selgituse kujul Sindi Gümnaasiumisse.

Samal teemal:

Sindi Gümnaasiumi määruse muudatuse eelnõu tagasilükkamisest (täiendatud: 20.02.)

5 vastus “Anu Vassvik teatab head uudist”

 1. The:

  Läheb huvitavaks:kirjutame ajalehte informatiivse artikli, aga asjaosalistele EI ütle! Teatavasti ajalehe toimetamine, kujundamine ja trükkimine võtab omajagu aega. Kas linnapea omas infot, aga koolile unustas ütlemata? Kõlab uskumatult. Pigem usun, et palgafondi kärbiti, aga et populism vohab meil vabariigis palju kõrgemal tasemel, siis ei üllata Sindi uus linnapea millegiga – pööblile võib puru silma ajada ikka, teatud osa usub igat sõna, mis kuskil kirjas! Hoian pöialt, et kooli juhtkonnale on rõõmusõnum lihtsalt edastamata unustatud!

 2. taadu:

  Aga minule isiklikult väga meeldivad sedalaadi nupukesed. Eriti meeldib mulle see, et neid saab nimetada “rõõmusõnumiteks” ja “informatiivseteks artikliteks”.
  Lugesin minagi suure uudishimuga seda kauatehtud-kaunikest Sindi linna häälekandjat. Ja no pole miskit ütelda, päris naljakas oli. Kui veel mõni aega tagasi sarjati Sindi Sõnumeid selle eest, et nad on kallutatud ja linnavõimu (tollast siis) ülistavad, siis nüüd on see leheke küll päris pikali kukkunud, “kallutatud” oleks lausa kiitmine. Linnavalitsus kiidab volikogu ja volikogu Kuuda sõnade kaudu kiidab linnavalitsust. Parafraseerides vanasõna – pada kiidab katelt, ühed mustad mõlemad.

 3. Talzi Kalew:

  Sa Taadu hakkad juba vaikselt üle viskama pideva vingumisega. Iga asja kohta on sul midagi halba öelda. Ole hea mees ja tutvusta oma teenete nimekirja, et saaksin sinust tekkinud negatiivse pettekujutluse ümber kujundada.

  P.S. Kas keegi laenu saaks anda? Mul on plaan Viira Baar uuesti käima lükata. Hillar kohv arvas ka, et Sindis baare vähevõitu.

 4. Jaan:

  See on ju tore plusspunktide kogumise koht!. Paneme esialgsesse plaani kõikvõimalikke kärpeid ja tesitpidi kulusid (liisingauto) ja siis hakkame neid muutma ning positiivsete uudistena kajastama :) ja kõik on õnnelikud!

 5. sintlane:

  Talzi Kalewil tuline õigus – Hillar Kohv on tõesti kujunenud üheks Sindi arvamusliidriks. Tubli Kristiina, et talle igas lehes ruumi leiad, taseme poolest ju sobib!

Jäta vastus