Blogi avalehel

Sindi osales Pärnumaalt ainsana Eesti linnade talimängudel

February 28th, 2010
spordilinn-sindi

Spordilinn Sindi

Paides toimusid 26. ja 27. veebruaril Eesti linnade talimängud, milles osales kokku 19 linna ligemale pooletuhande sportlasega. Esmakordselt oli võimalus koos väikelinnadega osaleda ka suurematel linnadel. Paraku Pärnut nende hulgas polnud. Kuna väikelinnadest jäi ka Kilingi-Nõmme kõrvale, siis esindaski Pärnumaad vaid Sindi, kes jäi pisemate arvestuses 102 punktiga 10. kohale. Võisteldi lauatennises, males ja kabes. Väga hästi esines Sindi võistkond kabemängus. Sindi kabetajad olid: Marko Šorin; Arvi Tamm, Maie Saarmann, Janet Tamm ja Hendrik Tamm. Finaalturniiril saavutati esikoht Paide ja Jõgeva ees.

Üldarvestuses olid parimad väikelinnad Paide, Kärdla ja Elva. Nende elanike arv on alla 10 000 inimese. Suurematest linnadest osutusid parimateks Rakvere, Tartu ja Haapsalu.

Üks vastus “Sindi osales Pärnumaalt ainsana Eesti linnade talimängudel”

  1. Pärnumaa » Blog Archive » Pärnumaad esindas ainsana Sindi:

    [...] Sindi osales Pärnumaalt ainsana Eesti linnade talimängudel [...]

Jäta vastus